Sakarya'da dört günde 15 kaza: 2 ölü, 22 yaralı

Sakarya genelinde, 9-12 Ağustos tarihleri arasında meydana gelen 15 trafik kazasında, 2 kişinin öldüğü, 22 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

9 Ağustos'ta, jandarma sorumluluk bölgesinde 4 trafik kazası meydana gelirken bu kazalarda 6 kişi yaralandı. Hendek Kocatöngel'deki kazada Ahmet O., Erenler Ekinli köyünde trafik kazasında Feridun K. ile Kahraman T., Karapürçek Mecidiye köyünde Ersin Ç. ve Erenler Hasanbey köyünde meydana gelen kazada Güler Ç ile Tuğba Ö. yaralandı.

10 Ağustos'ta, jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Karasu Yuvalıdere beldesindeki kazada Ergün H. ile Melek H., Akyazı Çengeller köyünde de 15 yaşındaki Sakin D. araba çarpması sonucu yaralandı. Sapanca Uzunkum'da ise seyir halindeyken araçlarının tekeri yanan Halise C ile Kader K.'nın çıkan dumandan zehirlendikleri bildirildi.

11 Ağustos'ta meydana gelen 6 trafik kazasında ise 2 ölüm olayı gerçekleşirken 8 kişi de yaralandı.

Erenler-D-100 karayolu Hasanbey kavşağında; Tacettin K. yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak yaralanırken, Adapazarı-Işıklar köyünde sürücü belgesi olmayan Mehmet Y., karşı şeride geçerek karşı yönden gelen Özcan S.'nin kullandığı araca çarptı. Kazada, iki sürücü yaralandı.

Hendek Yeşilvadi köyü Tem otoyolunda Erdaner G.G. yönetimindeki 42 BBZ 80 plakalı araç seyir halinde iken park halinde bulunan Bayram Durmaz idaresindeki 81 AD 595 plakalı çekiciye arkadan çarptı. Kazada, çekici sürücüsü Bayram Durmaz hayatını kaybetti. Sürücü Erdaner G.G. ve yolcu olarak yanında bulunan Yaşar Y kazayı yaralanarak atlattı.

Karasu Limandere beldesi mevkiinde; Salih G., Sapanca Akçay köyünde; Cemalettin O. direksiyon hakimiyetlerini kaybederek tek taraflı kaza yaptılar. Her iki sürücü kazaları hafif yaralarla atlattı.

Akyazı Kuzuluk beldesinde; Ceyhun Dikbaş, yönetimindeki 54 HN 457 plakalı motosikletle seyir halinde iken ptt direğine çarptı. Kazada, Ceyhun Dikbaş olay yerinde hayatını kaybetti. Motosikletin arka kısmında yolcu olarak bulunan Sercan D ise

yaralandı.

12 Ağustos'ta meydana gelen iki trafik kazasında ise 3 kişi yaralandı.

Sapanca Uzunkum köyünde S.P, Akyazı'nın Çatalköprü köyünde Ş.K ve eşi S.T. geçirdikleri trafik kazalarında yaralandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber