Kart PTT'den göndermesi sizden

PTT, Ramazan Bayramı dolayısıyla hazırlattığı 18 farklı tebrik kartından sevdiklerine göndermek isteyenler için kart ücreti almayacak. Kurum, yalnızca gönderim ücretini tahsil edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PTT Adana Başmüdürü Hakkı Altuntaş, yaptığı açıklamada, kurulduğu 1840 yılından bu yana vatandaşların hizmetinde olan PTT'nin günümüz rekabet ortamında kendini yenileyerek hizmet üretmesine bir yeni kampanyayı daha eklediğini söyledi. Altuntaş, "Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla Genel Müdürlüğümüzce 18 farklı tasarımla hazırlanan tebrik kartları işyerlerimizde posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak verilecektir." dedi.

Tüm özel günlerde olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesi 13-17 Ağustos tarihleri arasında da postaya verilen kargo, kurye ve kayıtlı küçük paket gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacağını kaydeden Altuntaş, "Kuruluş olarak faaliyette olduğumuz her alanda olduğu gibi posta hizmetlerinde de müşterilerimize kaliteli hizmetleri ucuz bir şekilde ulaştırma amacındayız. Tüm vatandaşlarımızı Ramazan Bayramı için hazırlanan tebrik kartlarını sevdiklerine göndermek için PTT iş yerlerine bekliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber