'Ben Geleceğim' projesinde başarılı olan kursiyerlere katılım belgeleri verildi

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında düzenlenen kursta başarılı olan gençlere katılım belgesi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü'nce SODES projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde 'Ben Geleceğim' adlı projede masa tenisi spor dalında başarılı olan kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kursta gençler masa tenisi öğrendi. Katılım belgelerini veren Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, Şırnak Emniyet Müdürlüğü kadrosuna teşekkürlerini iletti. Müdür Selahattin Yürenç, ?Bu yoğun mesai temposunda bu birbirinden temiz fıtratlı genç dimağlarımıza vakit ayırıp ilgilenmeniz her türlü takdirin üstünde takdire şayan bir durumdur. Sizlere teşekkür ediyorum.? dedi.

Daha sonra başarılı olan gençlere katılım belgelerini veren Müdür Yürenç, kursa katılan gençlere bundan sonra ki süreçte de spora devam etmelerini ve sivil hayatlarında da başarı olmalarını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber