Polis, yaz kampı için öğrencileri Kefken'e götürdü

Şanlıurfa polisi 42 öğrenciyi yaz kampı için Kefken'e götürdü. Öğrenciler arası kaynaşmayı, ortak iş yapabilmeyi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefleyen kamp bir hafta sürecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kampta çeşitli alanlarda eğitim kursları düzenlenecek.

Şanlıurfa Valiliği'nin katkılarıyla Emniyet Müdürlüğü 42 öğrenciyi yaz kampına gönderdi. Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Kefken çevresindeki yaz kampı bir hafta sürecek. Kamp programı ile öğrencilerin birbirleriyle kaynaşarak ortak iş yapabilme duygularını pekiştirmek, düzenlenecek etkinliklerde yeni dostlukların gelişmesi, zihinlerinde yeni ufukların açılması hedefleniyor. Ayrıca zararlı faaliyet ve alışkanlıklardan uzak tutulmaları ve polis-halk işbirliğinin gelişmesi de amaçlanıyor.

Yaz kampına katılacak öğrencileri belirlemek için önce aileleri ziyaret edildi, onayları alındı. Öğrenciler aileleri ile birlikte polisevinde iftarını açtıktan sonra kampa katılmak üzere yola çıktı. Öğrencilere Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro personeli eşlik edecek.

Öğrenciler diğer illerden katılan öğrencilerle birlikte bir hafta boyunca hocalar eşliğinde futbol, voleybol, basketbol, badminton, satranç, halk oyunları, resim, müzik, tiyatro ve dans branşlarında faaliyetler yapacak, branş dersleri dışında boş zamanlarında çeşitli gösteriler, konser, yarışma ve deniz faaliyetine katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber