Adalet Bakanı'ndan Erzin'e geçmiş olsun ziyareti

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'ın Erzin ilçesine 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PKK saldırısından sonra ilçeye gelen ve saldırının yapıldığı Kaymakamlık lojmanını ve saldırıda kullanılan araçları inceleyen Bakan Ergin, olayın büyüklüğünü gördüğünü söyledi.

Erzin'de Emniyet Müdürlüğü ve kaymakamlık lojmanının hedef alındığı saldırıda 2 polis yaralanmıştı. Olayların ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin bugün ilçeye geldi. Bakan Ergin'in ilçeye girişinde sıkı güvenlik önlemi alındı. İlçe Kaymakamı İskender Yönden'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ergin, son durum hakkında bilgiler aldı. İlk olarak Hükümet konağına gelen Adalet Bakanı, Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret etti ve olay gecesi görevde olan polislere geçmiş olsun dileklerini iletti. Emniyet Müdürlüğü'nde Adalet Bakanı Ergin'e saldırı günü vatandaşlardan gasp edilen araçlarda gösterildi. Bakan Ergin, PKK'lıların saldırıyı gerçekleştirdikleri araçları ve ele geçirilen örgüt silahlarını da inceledi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin daha sonra ilk hedef olan Kaymakamlık lojmanına geçti. Ergin burada saldırıya uğrayan polis güvenlik kulübesini inceledi. Adalet Bakanı, kendisine eşlik eden İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç'tan da yaralı polisler hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber