Bakırköy'de bar çıkışı işlenen cinayete 2 tutuklama

Bakırköy'deki bir bar çıkışında mağaza müdürü Garip Namlı'nın öldürülüp, arkadaşı Besim Güzeldere'nin yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yanlışlıkla işlendiği öne sürülen cinayet ve yaralanma anına ilişkin şüphelilerin ve mağdurların türkü bara giriş ve çıkışlarının güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı.

Silahlı cinayet ve yaralama olayı, Sakızağacı Mahallesi Sahil Kenedy Caddesi üzerindeki bir türkü barda 18 Arlık 2011'de meydana geldi. Bardaki eğlencenin ardından mağaza müdürü Garip Namlı ile arkadaşı Besim Güzeldere araçlarına bindikleri sırada kurşun yağmuruna tutuldu.

Yaralanan arkadaşlar tedavi amacıyla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Garip Namlı, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Görgü tanıkları ve kamera görüntülerini inceleyen ekipler, olayın faillerini tespit etti. Şüphelilerden ikisinin de türkü bara giriş çıkışları ve cep telefonuyla konuşmaları kameraya yansıdı. Görüntülerde ayrıca, öldürülen Garip Namlı arkadaşı ile birlikte türkü bara giriş çıkış yaparken görülüyor.

Bu tespitler üzerine yapılan araştırmalarda şüpheli oldukları anlaşılan Selim A. (43), Rıdvan Ç. (21) ile bunlara yataklık yaptıkları ileri sürülen 2 arkadaşları gözaltına alındı. Cinayetin şüphelilerinden ikisinin de başka bir suçtan dolayı cezaevinde oldukları belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulamaları yapılan Selim A., Rıdvan Ç. susma haklarını kullanarak ifade vermedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Selim A. ile Rıdvan Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, iki arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Şüphelilerin ifade vermediği cinayetin tam olarak aydınlatılamadığı belirtilirken şüphelilerin asıl hedefinin başka bir kişi olduğu yönünde bilgiler elde edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber