Bartın'ın yeni Valisi Savur: Efendi olarak değil hizmetkar olarak geldim

Valiler kararnamesiyle mülkiye başmüfettişliği görevinden Bartın Valiliği görevine atanan Bülent Savur, görevine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valiler kararnamesi ile merkez valiliği görevine atanan Vali İsa Küçük, düzenlenen törenle görevini Bülent Savur'a devretti. Valilik Oniki Divan Toplantı Salonu'nda düzenlenen devir teslim töreninde görevi devralan Bartın'ın yeni valisi Bülent Savur, yaptığı konuşmada, efendi olarak gelmediğini, hizmetkar olarak geldiğini vurguladı. Vali Savur, şöyle konuştu:

?İlk asil kaymakamlığıma 1988 yılı Ağustos ayında o zaman Zonguldak'a bağlı Yenice'de başlamıştım. Cenabı Allah, bana valilik görevine yine, aynı coğrafyadan yine Ağustos ayında başlamamı nasip etti. Bartın'a, Bartınlılara, hizmet etmek için geldim. Efendi olarak gelmedim, hizmetkar olarak geldim. Ümit ediyorum ki ben de beni bu göreve layık görenleri, sizleri mahcup etmem. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bakanlar kurulumuza ve İçişleri Bakanımıza sonsuz saygılarımı sunuyorum. Siz değerli Bartınlıların desteği ile tabi ki bürokratlarımız ile birlikte hep beraber el ele valimizin ilimizi getirdiği noktadan daha ileriye taşımaya, onun başlattığı hizmetleri devam ettirmeye çalışacağız. Görevi devraldığım valimizi son derece saygın, kibar, şahsiyetli biri olarak, milletine hizmet eden bir ağabey olarak görüyorum. 6 yıl boyunca güzel eserler bırakmış, hizmetlerde bulunmuş. Hepsinden güzeli, güzel dostluklar oluşturmuş olmasıdır. İnşallah bundan sonraki yaşamında da hanımefendi ve evlatları ile birlikte daha güzel günler yaşamalarını Cenabı Allah'tan temenni ve niyaz ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber