Sivas Belediyesi'nden bayrama ek otobüs seferi

Ramazan Bayramı'ndaki yolcu yoğunluğunu dikkate alan Sivas Belediyesi, ek otobüs seferleri düzenleyecek. Bu arada mezarlık ziyaretleri için de Yukarı Tekke'ye otobüs seferleri konuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı nedeniyle, artan yolcu yoğunluğunu dikkate alarak, ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmaması için ilave otobüs seferleri düzenleyecek. Bayramın 1. günü otobüs seferleri saat 09.00'da başlayacak. Bayramın ikinci ve üçüncü günü ise otobüs seferleri belirlenen saatlerde hizmet verecek.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, Arife gününden Ramazan Bayramı sonuna kadar ulaşım hizmetlerinde bir dizi önlemlerin alındığı bildirildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Mezarlık ziyaretlerinin artacağı da dikkate alınarak, Cuma ve Arife günü Adliye Binası arkasındaki duraktan Yukarı Tekke Mezarlığı'na düzenlenecek direkt otobüs seferleri akşama kadar devam edecek. Bayramın birinci günü Bayram namazından sonra Yukarı Tekke Mezarlığına Ulu Cami, Paşa Cami, ve Meydan Cami önünden Yukarı Tekke Mezarlığına ücretsiz olarak otobüs seferi düzenlenecek.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber