Kırıkkale protokolü bayramlaşma için halkın ayağına gitti

Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve protokol üyeleri Ramazan bayramı öncesi çeşitli kurumları gezerek bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehitliği, hastaneyi ve çocuk yuvasını ziyaret eden mülki erkan hem moral buldu hemde moral verdi.

Şehitlikte bütün kabirleri tek tek dolaşan Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet, bol bol dua etti. Ardından hastanelere geçen Kırıkkale protokolü hastaları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Vali Mustafa Yılmaz, bayram öncesinde hiçkimseyi unutmadan hem bayramlaştıklarını hemde vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek şunları söyledi. "Büyüklerimizin ayağına giderek onların hayır duasını almak bizler için önemli.?

Son olarak Çocuk Yuvasını ziyaret eden Vali Yardımcısı Yılmaz ve protokol üyeleri burada çocuklar ile bir araya gelerek hoşca vakit geçirdiler. Çocuklara hediyeler veren Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühdü Bozdemir'den, Çocuk Yuvası hakkında da bilgi aldı. Ziyaret sırasında çocuklara zarf içerisinde bayram harçlığı da verildi. Çocuklarda, ziyaret gelen protokol mensuplarına kolonya ve şeker ikramında bulundular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber