Dört tekerlekli sandalye daha ihtiyaç sahibini buldu

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, dört vatandaşa daha tekerlekli sandalye kazandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası, iftar sonrasında mutlu görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Masası tarafından düzenlenen törenle, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil dört aileye tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Yaşlı, yürüyemeyecek durumda olan ve engeli bulunan vatandaşlar için yapılan törende Başkan Yardımcısı Yeşil, Beylikdüzü'nde bir çok yardıma muhtaç, engelli ve yaşlı kimselere tekerlekli sandalyeleri periyotlar halinde teslim ettiklerini ve bunun devamının geleceğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Yeşil, ?Bizim için her şeyden önce vatandaşlarımızın yaşam standartları gelir. Çalışmalarımız her zaman bu doğrultuda devam etmektedir. Bu tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere! Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz? dedi.

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar, organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber