Meclis üyesinin katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Bolu'da, tartıştığı CHP Bolu İl Genel Meclisi üyesi Sebahattin Öztürk'ü öldürdüğü iddia edilen A.T. (48), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahvede tartıştığı katil zanlısı A.T. tarafından tornavida ile yaralanan Öztürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili göz altına alınan A.T. emniyetteki ifadesinde şöyle dedi: ?Akşam kahvede oturuyordum. Sebahattin Ağabey kahveye geldi, bir bardak çay içti. Daha sonra kendisiyle tartışmaya başladık. Sebahattin Ağabey bana küfürler edip, yumruk attı. Ben de cebimden çıkardığım tornavidayla kendisine saldırdım. Olaydan sonra evime gittim." dedi.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Otopsi için Ankara'ya gönderilen Sabahattin Öztürk'ün naaşı, bugün öğle saatlerinde Bolu'ya getirildi. Yarın sabah İl Genel Meclisi önünde gerçekleştirilecek törenin ardından, Öztürk'ün cenazesi Çukurören köy mezarlığına defnedilecek.

Dün saat 21.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi'nde meydana gelen olayda, araç içinde hareketsiz bulunan CHP Bolu İl Genel Meclisi üyesi Sebahattin Öztürk'ün, kaldırıldığı hastanede ölmüş olduğu tesbit edilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber