Hassa'ya duble bayram hediyesi

Hatay'ın Hassa ilçesinde devam eden duble yol çalışmaları hız kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hassa, Akbez, Ardıçlı güzergahında 8 kilometrelik yol asfaltlanarak ulaşıma açıldı.

Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Hassa Ak Parti İlçe yönetimi bayram öncesi köy gezileri sırasında yol çalışmalarını bizzat yerinde inceledi. İnceleme sonrasında Hassa, Akbez, Ardıçlı güzergahında 8 kilometrelik yol asfaltlanarak ulaşıma açıldı. Yolun açılmasıyla Hassa halkı ve sürücüler rahat bir nefes aldı.

Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet Öntürk, ülke genelinde olduğu gibi bölgede de duble yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Hatay'a özel öncelikli yasa çıkararak, arazi sahipleriyle karayolları arasındaki ihale sorununu ortadan kaldırdık. Hassa ?Kırıkhan arası duble yol ihalesini tamamlayarak yol çalışmalarına başladık. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek yol yapım çalışmalarına ivme kazandırdık. Bugün itibarı ile Hassa -Akbez-Ardıçlı güzergahında 8 kilometrelik yolu tamamladık. Vatandaşlara bir nebze olsun bayram hediyesi sunduk." dedi.

Öntürk, duble yol yapım çalışmalarında emekleri olan Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber