Manisa'da zabıtalar bayramda seyyara göz açtırmayacak

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı'nda halkın herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla önlemlerini arttırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu amaçla düzenlenen toplantıda önlemlerle ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, bayramda halkın huzurunu sağlamanın zabıtanın başlıca görevi olduğunu söyledi.

Müdür Ira, Sorumlu arkadaşlarımızla biraraya gelerek, alacağımız önlemleri değerlendirdik. Şu ana kadar herhangi bir sorun görünmese de halkımız özellikle şehirdışından gelen seyyar satıcılara itibar etmesin. Bu kişilerden aldıkları ürünler sıkıntılı çıkıyor ve değiştirme imkanı da olmuyor. Bunun yerine Manisa'da vergisini, kirasını ödeyen işyerlerinden alışveriş yapsınlar.? dedi. Zabıta Müdürlüğü olarak bayramda mesaiye ara vermeyeceklerini belirten Aydoğan İra, ?Vatandaşlarımız, herhangi bir sorunla karşılaştıkları takdirde 153 numaralı hattımızı arayıp şikayetlerini iletebilir. Şahsım ve kurumum adına halkımızın huzurlu ve refah bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber