Mazlumcan ve Selin bu bayram mutlu

Konak Belediyesi'nin 'Hayal Et Gerçekleşsin' kampanyasına mektup yazan çocuklar, hayallerine ulaşıyor.2 bini aşkın çocuğun hayallerini gerçekleştiren kampanyaya mektup gönderen Mazlumcan Sazan ve Selin Taş da hayallerine kavuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arkadaşlarının kaykayının kendisinde olmamasına çok üzülen 13 yaşındaki Mazlumcan, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a mektup yazıp, hayalini anlattı. Mazlumcan'ın arkadaşı Selin de rüyalarına giren basketbol topu isteğini mektupla dile getirdi.

İki çocuğun hayaline duyarsız kalmayan belediye yetkilileri, çocukların evlerine kadar gidip kaykay ve basketbol topu hediye etti. Bayram öncesi hayallerine kavuşan iki çocuğun mutluluğunun gözlerinden okunduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Çocuklarımız geleceğimiz? Daha iyi bir ülke, daha güzel yarınlar için çocuklarımızı mutlu etmek, hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz. Onların çocukluk hayalleri,en kıymetli hayaller. Gerçekleşen her hayal, geleceğe ilişkin umutları arttırıyor, toplumsal dayanışmamıza, paylaşımımıza katkı sağlıyor" değerlendirmesini yaptı.

Paketleri heyecanla açan Mazlumcan ve

Selin ise Başkan Tartan'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber