Beylikdüzü bayrama hazır

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Bayram öncesi ?daha bakımlı bir Beylikdüzü? için kolları sıvayarak temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan Bayramı öncesi Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, halkın rahatını ve memnuniyetini sağlamak amacıyla çalışmalarını camii ve mezarlıkların etrafına yönelterek, çevre düzenlemeleri yaptı. Parke, bordür, beton, kaldırım ve diğer onarım çalışmalarına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ise bayrama kadar tüm camii alanlarının temizliğini tamamlayıp, halkın hizmetine sunacaklarını ifade etti.

Beylikdüzü halkının Bayram sabahı camii ve kabir ziyaretlerine giderken sıkıntı yaşamamaları için daha düzenli bir görünüm sağlamak adına çalışan yetkililer Beylikdüzü'nü bayrama hazırlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri; vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri hedefiyle ortak bir şekilde hareket ettiklerini, arife gününe kadar bütün camii ve mezarlıkların etraflarındaki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının tamamlanacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber