Emekli emniyet müdürünün jipini çalan şüpheli vurularak yakalandı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'de emekli bir emniyet müdürünün jipini çalan şüpheli, polis ekipleriyle yaşanan kocalamaca sonucunda, TEM otoyolunda ayağından vurularak yakalandı.

Gümüşova ilçesinde yaşayan emekli emniyet müdürü Yusuf Akın, 34 UN 4949 plakalı jipini, arkadaşlarıyla birlikte sohbet ettiği çay bahçesinin önüne çekti. Aracına yakın bir yerde oturdukları için kontak anahtarını üzerinde bıraktığı aracının kapısını da açık bırakan Akın, arkadaşlarıyla sohbet ederken, aniden aracına binen bir kişinin aracını çaldığını fark etti.

Otomobilin D-100 karayolu Sakarya istikametine kaçtığını gören Akın'ın durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, yol güzergahlarını tutarak şüpheliyi yakalamaya çalıştı. D-100 karayolunun Hendek mevkisinde yolu tutan ekipleri gören şüpheli, araçla TEM otoyolu Ankara istikametine girerek kaçmaya devam etti.

Bayram nedeniyle yoğun olan Ankara şeridinde ilerleyen şüpheli, Düzce sınırında önlem alan ekiplerin ''Dur'' ihtarına uymayarak kaçmaya devam ederken yoldaki birçok araca çarptı. Kaynaşlı gişeleri girişinde trafiğin tamamen durması nedeniyle ilerleyemeyen sürücü, aracıyla bu kez de geri dönmek isterken bir motosiklet ve polis aracına çarptı.

Araçtan inen ekipler, ilerlemeye devam etmek isteyen şüpheliyi silahla ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralanan şüpheli, araçtan indirilip kelepçelendikten sonra polis ekiplerinin nezaretinde olay yerine çağrılan ambulansa konularak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay TEM Otoyolunun Ankara istikametinde bir süre aksayan trafik, yaralının ambulansla hastaneye kaldırılmasıyla normale döndü.

Muhabir: Ömer Ürer

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber