Belde sakinleri yağmur duasına çıktı

Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı Karıncalı beldesi sakinleri, kurak geçen yaz mevsimi nedeniyle yağmur duasına çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 21:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarlalarındaki mahsulün kurumaması için yağmur duasına çıkan belde sakinlerine milletvekilleri de manevi destek verdi.

Karıncalı beldesinde gerçekleştirilen yağmur duasına AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'nun yanı sıra Karıncalı Belediye Başkanı Halil İbrahim Karagöz, AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Cemil Demir, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karıncalı beldesindeki Merkez Camii'nde kılınan teravih namazının ardından, vatandaşlar topluca yağmur için dua etti. Yaklaşık 4 aydır yağmur yağmayan belde ve civarında ekili tarlalar aşırı sıcaklar ve kuraklık nedeniyle kuruma noktasına geldi.

Karıncalı Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel iftar programına katılmak için beldeye gelen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu'da teravih sonrası gerçekleştirilen yağmur duasına katıldı.

Camide gerçekleştirilen yağmur duasının ardından cami çıkışında konuşan Kemal Şerbetçioğlu, ?Dileriz ki bu merasim Allah'ın sayısız nimetlerinden yağmura şükür ifadesi olsun. Birlik ve beraberliğimize, sevgi ve kardeşliğimizin devamına, bolluk ve berekete vesile olsun. Böylesine hayırlı bir işte emeği geçen, hizmet eden ve davete icabet edenlerden de Allah razı olsun.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber