Denizli protokolü çocuk yuvası, huzurevi ve şehitliği ziyaret etti

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, diğer protokol üyeleriyle birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla yetiştirme yurdu, çocuk yuvası, huzurevi ve şehitliği ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 21:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram ziyaretlerine Vali Demir ve eşi Nurtaç Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Belediye Başkanı Osman Zolan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle daire müdürleri katıldı.

Heyet, ilk olarak Denizli Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Burada çocuklara harçlık veren Vali Demir, bayramlarını kutladı. Demir, birçok ülkede yaşanan acıların aksine Türkiye'de bayramın huzur içinde kutlandığını, içinde bulunulan birlik ve beraberliği önemseyerek çok daha güçlü olunması gerektiğini söyledi. Demir ve beraberindeki heyet, ardından 0-6 yaş çocuk yuvasında kalan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra huzurevine geçen heyet, yaşlılarla sohbet ederek bayramlarını kutladı ve çeşitli hediyeler verdi. Vali Demir ve beraberindekiler, son olarak şehitlikleri ziyaret etti. Asker ve polis şehitliklerinde dua okundu, mezarlara karanfil koyuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber