İki yıl önce bayram günü kaybolan annesini arıyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 2 yıl önce Ramazan Bayramı'nda kayıp olan annelerinin halen bulunamadığı Gökçeli ailesinin bayramı buruk geçiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Annesi Fatma Gökçeli (65)'nin Alzheimer hastası olduğunu söyleyen Yakup Gökçeli, "Annem Bayram günü gece yarısı yattığı balkonda kayboldu. Gece 01.00 sıralarında anneme bir şeyler yedirdim ve yatırdım. Balkon kapısını da örttüm. İşe gitmek için sabaha karşı saat 04.30'da kalktığımda annemi yatağında göremedim. Evin çevresine baktık bulamadık, daha sonra durumu polise bildirdik." dedi.

Gökçeli, yaz aylarının sıcak olması nedeniyle balkonda yatan ve hiçbir yere gitmesin diye de balkon kapısını üstünden kilitlediği annesinden o günden bugüne hiçbir haber alamadıklarını belirtti. Yerden 3 metre yükseklikteki balkondan nasıl kaybolduğunu anlamadığını ve hiçbir düşmanının bulunmadığını ifade eden Gökçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Annemin bulunması için elimden geleni yaptım ve halen de yapmaktayım. Kayıp ilanlarında bulundum. Hastaneleri aradım. Huzurevlerine tek tek gittim. Cuma günleri hocalar hutbe verirken anons yaptırttım, ama bir türlü ne gören oldu ne de duyan. Yer yarıldı içine mi girdi? Bu bayramda hüzünlüyüm. Ne bir dirisi var ne bir mezarı. Çocuklarım babaannesiz bir Bayram geçiriyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber