Kaza var sürücü yok

Muğla'nın Ortaca İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası görenleri ve duyanları şaşırttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada bir kişi ağır yaralanırken, terlikleri bulunan ancak kendisi bulunamayan sürücü ise merak konusu oldu. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre 48 RS 013 plakalı araç Dalyan İstikametinden Ortaca İstikametine seyrederken Okçular Köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı şeride geçerek yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazda araç hurdaya dönerken araçta yolcu olduğu öğrenilen Utku Göçer de yolcu koltuğunda sıkışıp kaldı.

Çarpma sesini duyan bölgedeki Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Ortaca İşletme Şefi'nin hem olası bir yangın hem de ilk yardım için bölgeye gitti. 112 Acil servis ekipleri tarafından Devlet hastanesi'ne kaldırılan Utku Göçer müşahede altına alındı.

"TERLİKER VAR, SÜRÜCÜ YOK"

Kazadan sonra bölgeye gelen emniyet güçleri, yolcu koltuğundaki yaralı ve hurdaya dönmüş aracın sürücüsünü bulamayınca adeta şaşırdı. Araçta iki çift terlik bulunmasına rağmen sadece yolcunun bulunmasından şüphelenen ekipler, çevrede araç sürücüsü aradı. Tüm aramalara rağmen terlikleri araç içerisinde bulunan 2. kişinin kendisi bulunamayınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yetkililer, yaralı Utku Göçer'in ifadeleri doğrultusunda kazanın ve aranan 2. Kişinin olup olmadığı ve varsa kim olduğunu netlik kazanacağını belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber