Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: İbadet aşkıyla çalışıyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halkın desteğiyle yapılan çalışmaların kentin vizyonuna değer kattığını vurguladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep Altepe, ?Bizler çalışmayı ibadet olarak görüyoruz ve ibadet aşkıyla çalışıyoruz.? dedi.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bayramlaşma törenine katılan Başkan Altepe, Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara değindi. Türkiye'de ?istikrar' ve dünya çapında da ?itibar' döneminin yaşandığını kaydeden Başkan Altepe, halkın yapılan çalışmalardan haberdar olduğunu vurgulayarak, ?Başarısız olanlar, bir kalemde siliniyor. Başarılı olanlar ileriye taşınıyor. İyi çalışmalıyız. Her alanda büyük hamleler gerçekleştiriliyor artık. Türkiye borç alan değil, borç veren bir ülke haline geldi.? diye konuştu.

Başkan Altepe, ?Madrid'de Londra'da yapılan ne varsa Bursa'da da yapılan aynı. Bursa demir ağlarla örülecek dedik örülüyor. Bizler çağdaş bir kentte yapılması gerekenleri yapıyoruz. Şeffaf ve katılımcı yönetim sergiliyoruz, yapılanlar ortada. Büyükşehir Belediyesi'nin ve ilçe belediyelerinin nasıl çalıştığını herkes biliyor. Bu şehre hizmete büyük heyecanımız var. Bu heyecanla gece gündüz çalışıyoruz.? şeklinde konuştu.

Hafif raylı sistemle ve şehir içi tramvay hatlarıyla ulaşımın daha da rahatlayacağını söyleyen Başkan Altepe, Uludağ'dan denize ve Bursa'da turizmi patlatan tesislere kadar her alanda ciddi çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber