İş yerine astığı afişle burs arıyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde trambolin işletmecisi, iş yerine astığı ?Burs Arıyoruz? yazılı afişle tıp fakültesinde okuyan öğrenci için burs verecek hayırsever arıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadirli'de trambolin işletmeciliği yapan Uğur Sarıaslan, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan ve maddi durumu iyi olmayan Cihan Ayyıldız'a yardım etmek için ilginç bir fikir geliştirdi. ?Burs Arıyoruz? şeklinde afiş yazdırıp onu da iş yerinin ortasına astıran işletmeci öğrenciye yardım edecek hayırsever arıyor.

Yardım etmek istediği öğrencinin 2. sınıftayken de yine "Burs arıyoruz" yazdırıp iş yerine astığını ve bu afiş sayesinde 2.sınıfta öğrencinin masraflarını birkaç hayırseverin karşıladığını söyleyen iş yeri sahibi Uğur Sarıaslan, ?İnşallah yine bu afiş sayesinde öğrencimizin 3.sınıf masraflarını da karşılayacak bir hayırsever çıkar. Belirli bir miktar yardım biz yapıyoruz zaten. Öğrencimiz gerçekten çok başarılı. Ben dar gelirli biriyim. Ben de öğrencimize bu şekilde yardımcı olmak istiyorum. İnşallah bir hayırsever çıkar ve arkadaşımızı bu yıl okutur? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber