Kırşehir'in ilk bowling salonu hizmete girdi

Kırşehir'in ilk bowling ve eğlence salonu Vakkas Güdük tarafından açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarihi 1071 ismi ile dikkat çeken bowling salonu yapılan açılış tören ardından himet vermeye başladı. Çok amaçlı olarak Kırşehir merkezde açılan bowling salonu ilk günden genç yaşlı herkesin akınına uğradı.

"Bowling1071" adı ile Kırşehir'de görkemli bir törenle açılan çok amaçlı bowling ve oyun salonu gençlerin akınına uğradı. Kırşehir'in sosyalleşebilmesi ve öğrenci kenti imajı çizgisinin dışına çıkabilmesi adına daha öncede Kırşehir'de farklı alanlarda iş yapmakta olan Vakkas Güdük, Malazgirt zaferinin tarihini kullanarak Kırşehir'de ilk defa geniş kapsamlı hem oyun hem de eğlence merkezini faaliyete geçirdi.

Açılışa Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci başta olmak üzere sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta açıklama yapan iş adamı Vakkas Güdük, 'Kırşehir'e hizmet ettiysem ne mutlu bana' dedi.

Güdük," Malazgirt zaferinin tarihini bowling salonunun adına vererek birlikteliğimizin idrakini yaşadım. Kırşehir'de daha önce yapılmayan böyle bir eğlence merkezini açmak bana mutluluk verdi. Böyle bir salonu Kırşehir halkının beğenisine sunarken sadece hizmet etmeyi düşündüm. Hizmetim dışında herhangi bir gayem yoktur" şeklinde konuştu.

Kırşehir'de Terme Caddesi üzerinde bulunan çok amaçlı eğlence merkezi içerisinde bowling, bilardo, çocuk oyun alanları, atari, 7D sinema ve okuma salonu bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber