Nazilli'de trafik kazası; 1 ağır yaralı

Nazilli'de meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alkollü olduğu öğrenilen yayanın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, yayanın kaza öncesinde de darp edildiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza önceki gece saat 23: 10 sıralarında meydana geldi. Aydın-Denizli Devlet Karayolu Alem Bar önünde meydana geldi. Cumhuriyet Mahallesi'nden Şirinevler Mahallesi istikametine Devlet Karayolu üzerinde bulunan yaya geçinden geçen 63 yaşındaki Mehmet Karataş'a, Aydın istikametinden gelmekte olan Süleyman Gürdal (30) idaresindeki 09 RV 354 plakalı özel oto çarptı. Süratli olduğu iddia edilen otomobilin fren yapmasına rağmen çarptığı yaya, aracın üzerinde yaklaşık 10 metre gittikten sonra araç ile yol kenarındaki istinat duvarı arasında kaldığı belirtildi. Aracın durmasının ardından yere yığılan yaralı Mehmet Karataş olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılırken, araç sürücüsü Süleyman Gürdal ile birlikte araç içerisinde bulunan 2'si bayan 3 kişinin de kaza sonrası olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Kazanın ardından aracın incelemesi sırasında Gürdal'a ait ruhsat ve kimlik bulundu. Polis ekiplerince Gürdal'ın evinde olmadığı tespit edilmesinin ardından arama çalışmaları başlarken, kaza yapan araç sürücüsü Süleyman Gürdal'ın kazadan 2 saat sonra emniyete giderek ifade verdiği belirtildi.

Kazada ağır yaralanan Mehmet Karataş, hastanede ilk yapılan müdahalenin ardından Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılırken hayati tehlikesinin halen devam ettiği bildirildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili görgü şahitlerinin ardından, yaralanan Mehmet Karataş'ın 140 promil alkollü ve kaza öncesi yolun karşısında bulunan kahvehanede darp edilmiş vaziyette oturduğunun öğrenmesinin ardından polis çok yönlü soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber