Mut'a Sağlık Meslek Lisesi

Mersin'in Mut ilçesinde Sağlık Meslek Lisesi kazandırmak amacıyla yapılan çalışmalarından olumlu yanıt alındığı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 20:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni yapılmakta olan Mut Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan Fikri Aslan'a ait 12 bin metrekarelik özel ağaçlandırma alanı; Sağlık Meslek Lisesi'nin yapımı amacıyla, Fikri Aslan'ın verdiği muvafakatle 2013 yılı yatırım programına alındı.

Bölgeye Sağlık Meslek Lisesi'nin yanı sıra okulda öğrenim görecek öğrenciler için 300 öğrenci kapasiteli bir de yurt yapımı planlanıyor. Belediye Başkanı Murat Orhan, sağlık konusunda büyük önem verdiklerini belirterek, -Yeni, Mut Devlet Hastanesi'nin yapılmasıyla sağlık konusunda büyük mesafe kat edilmiş olacak. Hastanenin yanına Sağlık Meslek Lisesi'nin yapılması; okulda öğrenim görecek gençlerimize ve hastanemize katkı sağlayacak. Mut, değişim ve dönüşüm yolunda hızla ilerliyor. Biz de, Mut Belediyesi olarak ilçemize gelmesi gerektiğine inandığımız hizmetlere ve çalışmalara önderlik etmeye ve katkı sağlamaya devam edeceğiz- dedi.

Muhabir: Ahmet Güler

Yayıncı: Süleyman Tıraş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber