Avrupa'ya açılan yolda tehlikeli düğün

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Paşayiğit Beldesi içinden geçen Edirne-Çanakkale Karayolu kenarında yapılan düğün, tehlike saçtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Paşayiğit Beldesi'nde ikamet eden Necati Bayraktar isimli vatandaşın sünnet ettirdiği oğlu Mustafa için belde girişindeki benzinlik karşısında yaptığı sünnet düğününe katılım çok oldu.

Edirne ile Çanakkale'yi birbirine bağlayan yolun kenarında yapılan düğünde, katılımın yüksek olması nedeniyle sandalyeler doldu ve bazı vatandaşlar düğünü ayakta izlemek zorunda kaldı. Ancak düğünün yapıldığı yerin, Türkiye'nin Avrupa'ya açılan yolunun kenarı olması, büyük bir faciayı da meydana getirebilecek bir tehlikeyle karşı karşıya bıraktı.

Kalabalık nedeniyle ayakta kalan vatandaşlar, Edirne-Çanakkale Karayolu'nun Keşan'a gidişi yönünde bir şeridini kapatırken, bayram dönüşü nedeniyle yoldan geçen araçlar da büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı.

Özellikle TIR ve otobüs gibi büyük araçların yoğunlukta geçtiği yolda, yolun bir şeridini kaplayan vatandaşlar ise ezilme tehlikesi atlattı.

Hiçbir uyarının konulmadığı yolda, kalabalığı gören araç sürücüler, yavaşlamak hatta 4 şeritli yolda durmak zorunda kalırken, bazı araçlarda yol kenarında bulunan vatandaşlara çarpmamak için karşı şeride geçmek zorunda kaldı.

Büyük bir faciaya ve can kaybına yol açacak olan tehlikeli düğünün, Jandarma'ya bildirilmesinin ardından ise Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğüne gelerek, vatandaşları, yolun üzerinden çıkmaları için uyardı.

Ancak tüm uyarılara rağmen, bir çok vatandaş, yine yol üstünden düğünü izledi. Düğün, herhangi tehlikeli bir olay meydana gelmeden, saat 00.00 sıralarında dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber