Alanya kavşakta ışık ihlali kazası

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kırmızı ışıkta geçen motosikletin neden olduğu öne sürülen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada yara almayan ancak bir süre şok yaşayan Muzaffer Doğan'ın küçük yaştaki 3 torunu ise polisler tarafından sakinleştirildi.

Kaza önceki gün Metro Kavşağı'nda meydana geldi. Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen 07 NJH 56 plakalı motosiklet, Alanya'dan Gazipaşa istikametine seyir halindeki 07 EUA 19 otomobil ve 31 PZ 777 plakalı kamyonetin çarpışmasına neden oldu. 07 EUA 19 plakalı otomobilin sürücüsü, kırmızı ışıkta geçen motosiklete çarpmamak için direksiyonu sola kırınca yan şeritte seyir halindeki 31 PZ 777 plakalı kamyonete çarptı. Her 2 araç çarpışmanın etkisiyle refüjdeki bariyer ve trafik lambası direğine çarparak durabildi. Araç sürücülerinin yara almadan atlattığı kazada kamyonette yolcu olarak bulunan 62 yaşındaki Muzaffer Doğan başından, 57 yaşındaki Atiye Doğan ise kol ve omzundan yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazada yara almayan ancak bir süre şok yaşayan Muzaffer Doğan'ın küçük yaştaki 3 torunu ise polisler tarafından sakinleştirildi. Yaralılar ise Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber