Şehit Ceyhan'ın baba ocağına acı haber verildi

Şırnak'ın Uludere ilçesinde bir askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Altan Ceyhan'ın memleketi Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Altan Ceyhan'ın Sinanpaşa ilçesinde oturan ailesine acı haberi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Demir ve Belediye Başkanı Nuri Köse verdi.Şehit Ceyhan'ın baba ocağına gelen askerler, aileyi sakinleştirmek için uzun uğraş verdi.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde geçimini çiftçilik ve çobanlıkla sağlayan baba Kemal Ceyhan ve annesi Nurgül Ceyhan aldıkları acı haberle yıkıldı. Ailesine maddi destek olabilmek için uzun yıllar uğraşan 26 yaşındaki Şehit Altan Ceyhan girdiği sınav sonucu Jandarma Uzman Çavuş olarak göreve başladı. Bir süre görevini sürdüren Ceyhan, iki yıl önce amcaoğlunun kızı Hatice Ceyhan ile evlendi. Dört aylık Kemal adında bir oğlu olan Altan Ceyhan'ın bir süre eşini yanında götürmediği, doğumdan birkaç ay önce eşini yanına aldığı öğrenildi.

Şehit Ceyhan'ın ağabeyi Hüseyin Ceyhan'ın da ailesiyle birlikte baba ocağında kaldığı ve çobanlıkta babasına yardım ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber