Baybatur: Birliğimizi bozmaya çalışanlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacak

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Türkiye'deki birlik ve beraberliği bozmaya çalışanların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baybatur yaptığı açıklamada, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini belirterek ?Milletimizin yüreği yandı, bayramı üzüntüye çevirenlere lanet olsun.? dedi.

Gaziantep'te 4 çocuk 9 kişinin şehit olduğu terörist bombalı saldırı ile terörün çirkin yüzünün bir kez daha ortaya çıktığını belirten Baybatur, ?Acımız çok büyük ve derinden olmuştur. Bayramı zehir eden bu haince saldırıyı kınıyoruz. Terör örgütü bir kez daha çirkin yüzünü göstererek kadın çocuk demeden saldırmıştır. Şehitlerimize ve ölenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Binlerce kez lanet olsun.? dedi.

Hainlerin kesinle amacına ulaşamayacaklarını dile getiren Baybatur, ?Bugün millet olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösterdik. Bütün dünya şunu iyi bilmelidir ki, binlerce yıl beden ve ruh gibi yaşayan bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bayramı üzüntüye çevirenlere ve üzüntüye boğanlara lanet olsun. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara amacına ulaşamayacaktır.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber