Edirne'de at çiftliğinde yangın: 7 at telef oldu

Edirne'de bir at çiftliğinde çıkan yangında 7 at telef oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2012 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de bir at çiftliğinde çıkan yangında 7 at telef oldu. Çiftlik sahibi, yangından sağ olarak kurtulan tek ata sarılarak gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre, Meriç nehri kenarında, Bosnaköy yolu üzerinde bulunun at çiftliğinde yangın çıktı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, çiftlikte bulunan 7 at yanarak telef oldu. Yangında 7 adet atı telef olan çiftlik sahibi Oktay Eken, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi ve sağ kalan tek atının yanına gitti ve ata sarılarak gözyaşı döktü.

Yangının çiftliğin arkasındaki gübrelerden çıkmış olabileceğini söyleyen çiftlik sahibi Oktay Eken, "Arkada gübre yanıyordu herhalde, yangın ondan çıkmış olabilir. 8 at vardı 7'si yanmış, bir tek bu kaldı" dedi.

Görgü tanıkları ise, "Önce bir patlama sesi duyduk, askerler tatbikat yapıyor sandık. Sonra dumanları gördük hemen itfaiyeye haber verdik ve olay yerine geldik. Burada başka arkadaşlarda vardı atların kapılarını açmaya çalışıyorlardı ama açamadık. Ben geldiğimde her taraf yanıyordu, hayvanlar kapıları tırmalıyorlardı çıkmak için ama çıkamadılar" şeklinde konuştu.

Jandarma yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber