Komşu kavgası sokak savaşına döndü: 2 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, komşular arasında çıkan kavgaya ailelerin yakınlarının da katılması üzerine tam bir sokak savaşı yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanyurt Yağlı Tohumlar bölgesindeki kahvehane önünde akşam üzeri çıkan kavga, gece saatlerinde Başdemir ve Kolay ailelerinin ikamet ettiği Üçevler Mahallesi İlim Sokağı üzerinde devam etti. Emniyet ekipleri kavgayı ayırıp, kavgaya karışan şahısları dağıtırken, olayın yatışmasının ardından bir saat sonra aileler yeniden birbirine girdi. İkinci kez aynı bölgedeki kavgayı ayırarak, kavgaya karışan şahısları gözaltına alan emniyet ekipleri, şahısları evlerine yolladı. Gece 01.00 sıralarında ise, kavga eden Başdemir ve Kolay ailelerinin yakınlarının da karışması üzerine üçüncü kez çıkan kavga tam bir sokak savaşına döndü. Taraflar ellerine geçirdikleri taş, sopa, keser gibi maddeleri karşı tarafa fırlatırken, kavga sırasında 18 yaşındaki Eyüp Kolay ile babası 43 yaşındaki Mehmet Kolay kafalarından yaralandı.

Kanlar içinde kalan baba-oğul olay yerine gelen 112 ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bütün ekipleri ile kavgaya müdahale eden emniyet, kavgayı ayırdıktan sonra, sabah saatlerine kadar sokakta nöbet tuttu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber