Sarıkaya'da yaz Kur'an kursları sona erdi

Yozgat'ın Sarıkaya Müftülüğü tarafından organize edilen ve 2 ay süren yaz Kur'an kursları tamamlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2012 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçede yaz Kur'an kurslarının kapanışı dolayısıyla kadınlara yönelik Ofis Camisi'nde program düzenlendi. Programa bayan öğreticiler, öğrenciler ve velileri katıldı.

İlahi gösterileri ile başlayan programda küçük yaştaki çocuklara dininin emrettiği bilgileri nasıl ve ne şekilde öğretilmesi gerektiği ve Peygamber Efendimiz'in güzel ahlakı konulu seminer verildi. Kur'an öğreticisi Esra Ertekin, iki aydır devam eden yaz Kur'an kursunun sona erdiğini belirterek, "Biz de kursumuzun sona ermesi dolayısıyla öğrencilerimize ve annelerine yönelik böyle bir program hazırladık. Amacımız öğrencilerimiz ve velilerimizle aynı ortamda olmak ve çocuklarımızın kurslarımıza olan ilgisini artırmaktır. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu kurslara olan ilgi daha da artacaktır." dedi.

Öğrenci velileri de yapılan bu programdan çok memnun olduklarını ifade ederek "Bizler belki yeterince çocuklarımıza dinimizin emrettiği bilgileri veremiyoruz. Allah razı olsun hocalarımız burada en iyi şekilde dua ve Kur'an-ı Kerimi çocuklarımıza öğrettiler." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber