Kadınlarla görüntülenen polis müdürüne soruşturma

Haber Giriş : 25 Ağustos 2005 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yabancı uyruklu hayat kadınlarıyla eğlenirken görüntülenen Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Mazlum Kırmızı hakkındaki iddiaları İçişleri Bakanlığı müfettişleri soruşturacak.

Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, iddialara ilişkin bilgi ve belgeleri toplayıp bakanlığa başvurduklarını belirterek, ?Öne sürülen iddiaların araştırılması için müfettiş istedik.'' dedi. Gaziantep Emniyet Müdürü Abdullah Bolcu ise Kırmızı hakkında idari soruşturma başlattıklarını bildirerek, ?Her insanın kiminle oturup kalktığını, kiminle arkadaşlık yaptığını iyi bilmesi gerekir.? diye konuştu. Suçlanan Müdür Yardımcısı Mazlum Kırmızı ise kendini savundu. Kırmızı, ?Uğradığım bu komplo sonrasında emekli olmaya karar verdim. Hakkımı mahkemede arayacağım.? dedi.

Zaman

Bağevindeki âlem müdürü emekli etti

Bir bağevinde yabancı uyruklu kadınlarla birlikte yemek yerken ve duş alırken görüntülenen Emniyet Müdür Yardımcısı M.K. hakkında soruşturma başlatıldı. Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı M.K. hakkındaki iddiaların soruşturulması için İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep ettiklerini söyledi. Gaziantep Emniyet Müdürü Abdullah Bolcu da, idari soruşturma başlattıklarını bildirdi. Bolcu, her insanın kiminle oturup kalktığını, kiminle arkadaşlık yaptığını iyi bilmesi gerektiğini ifade etti.

?Duş almazmısınız?'

Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı M.K. ise ?İddialar kısmen doğru. Ama ortada bir komplo olduğunu herkes biliyor'' diye konuştu. Bir hafta sonu iznini eczacılık yapan İ.K'nın bağevinde geçirdiğini söyleyen M.K, olayı şöyle anlattı: ?'Evde, 2 de yabancı uyruklu kadın vardı. Biz bir süre bahçede oturduk. Bana (çok sıcak bir duş almaz mısınız?) diye sordular. Ben de bu teklif üzerine duş aldım. Meğer, banyoya ve bahçeye kameralar kurularak, bana komplo hazırlanmış. Emekli olmaya karar verdim, hakkımı mahkemelerde arayacağım.''

Ahlak polisinin komplosu

M.K, kendisine bu komployu bir ihbar üzerine Ahlak Büro Amirliği'nden alıp polis karakolunda görevlendirdiği M.Ş. adlı polis memurunun hazırlatmış olabileceğini öne sürdü. M.K, komployu kuranların ve olayı haber olarak yayımlayanların Yeni TCK'ya göre, çok ağır bir suç işlediklerini, yargıya başvurup ceza ve tazminat davaları açacağını bildirdi.

Akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber