Gökçek, ODTÜ'den geçmesi planlanan yol için konuştu: Kimse engelleyemez

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) arazisinden geçmesi planlanan yolla ilgili, "Ankaralının ihtiyacı olan yol yapılır, kimse engelleyemez, kararlıyız.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Melih Gökçek, Yunanistan'dan gelen heyetin ziyaretinden sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin gündem maddesi olarak nitelediği ve Çankaya Belediyesi'nin park yapımlarında Büyükşehir Belediyesi ile ilgili sorun yaşadıkları yönündeki soruya Başkan Gökçek, "Çankaya Belediyesi'nin park sorunu olarak ortaya koyduğu şovun güncelliği söz konusu değil. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara'daki beceriksizliklerini örtebilmek maksadıyla birtakım şovlar yapmaya çalışıyor. Milletvekillerini, il başkanlarını alıyor birlikte gidiyorlar parkın başına, Türkiye'de yasa var. Sen yasaları yok say, git orada şov yap, geçsinler bunları.? diye cevap verdi.

Gündemde olan ODTÜ arazisinden yol geçirilmesi ilgili projelere bazı odaların karşı çıkması ile ilgili soruları da Başkan Gökçek, şu şekilde cevapladı: "Türkiye'de yasalar ne ise onlar tatbik edilir. İnsanların keyfine göre hareket edilmez. Kanunlar her şeyin prosedürlerini tespit etmiş. Prosedürler ne ise yerine getirilir, Ankaralının ihtiyacı olan yol yapılır, kimse engelleyemez. Kararlıyız, Bu hafta sonunda, ODTÜ'ye sürpriz bir teklifle bulunacağız. Televizyonlarda da göstererek, halkın desteğini almak kaydıyla, bazı konuları kamuoyuna takdim etmek istiyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber