'Mekanize Tünelcilik ve Mikrotünelcilik' kursu

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenleri ve Uluslararası Kazısız Teknolojiler Cemiyeti (ISTT) desteği ile ZED Etkinlik Yönetimi ve Danışmanlığı tarafından organize edilen "Mekanize Tünelcilik ve Mikrotünelcilik" konulu kurs, 4-5 Ekim tarihlerinde Şanlıurfa'da düzenlenecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kursa ABD'den Prof. Levent Özdemir ile İtalya'dan Dünya Tünelciler Birliği Yönetim Kurulum Üyesi Prof. Daniele Peila'nın eğitmen olarak katılacağı bildirildi.

Söz konusu kursta, Tünel Endüstrisinin Problemleri, Açık ve Sert Kaya TBM'leri, TBM'lerde Aşınmaya Karşı Koruma ve Astarlama Uygulamaları, Kazı Makinesi seçimi ve Performans tahmini, Sıkışan Zeminlerde TBM Uygulamaları, TBM Uygulamalarında Kimyasallar, Tünelcilikte Zemin-Pasa Şartlandırmak İçin Mobil Karavan gibi konular işlenecek. GAP Bölgesi'ndeki Kazısız Teknolojiler, teknik turlarla yerinde izlenecek.

Etkinliğe mekanize tünelcilikte geliştirdiği teknolojiler ve ürünler ile bilinen Martin Herrenknecht de katılacak.

İnşaat sektöründe kazısız teknolojiler ve tünel işleri ile uğraşan mühendisler ve sektör yöneticilerinin yakından takip ettiği etkinlik hakkında www.nodigturkey.com adresinden bilgi alınabiliyor.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Yılmaz Yıldız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber