Şehit annesi valiye çiçek verdi

Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Mustafa Hızal ve şehit aileleri, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehit annesi Veziha Topal, Vali Kemelek'e çiçek verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Zübeyir Kemelek, şehit ve gazi ailelerinin Sivas'ta tek bir dernek çatısı altında toplanmasının kendisini memnun ettiğini söyledi. Kemelek, şehit yakınlarının herhangi bir sorunları olduğunda kapılarının açık olduğunu belirterek, devletin şefkatli kollarının her zaman için şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olacağını sözlerine ekledi.

Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Mustafa Hızal ise Vali Kemelek'e yeni görevinde başarılar dileyerek, dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Hızal, şehit ve gazi aileleriyle birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerini sürdüklerini kaydetti. Hızal, Türkiye'de ilk defa şehitlerin eşyalarından oluşan müzenin Sivas'ta faaliyete geçtiğini, 2. müzenin ise Yukarı Tekke Şehitliği'nde inşa edildiğini anlattı. Müzelerin ilgi gördüğünü kaydeden Hızal, Şarkışla'daki son şehitle birlikte Sivas'ın 275 şehit verdiğini, 77 tane de gazinin bulunduğunu kaydetti.

Vali Kemelek, şehit aileleriyle bir süre sohbet ederken, ziyarette şehit eşi Saniye Yılmaz, şehit annesi Nebahat Eyce ve şehit babası Bekir Eyce hazır bulundu. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Şehit Fuat Topal'ın annesi Veziha Topal, Vali Zübeyir Kemelek'e çiçek takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber