Elazığ Belediyesi'nden işsizlere istihdam müjdesi

Elazığ Belediyesi, Türkiye İş-Kur Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde kısa süreli istihdam ile eğitimini amaçlayan ve doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesini sağlayan programla işsizlere iş imkanı sağlanacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yürütülen çalışma ile ilgili Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu İş-Kur İl Müdürü Tahir Cevher'i makamında ziyaret ederken, topluma yararlı çalışmalarından dolayı da İş-Kur İl Müdürü Tahir Cevher'e teşekkür etti. İş-Kur İl Müdürü Cevher'in girişimleriyle Elazığ'a çok güzel bir kontenjan alındığı belirten Başkan Selmanoğlu, "Bugüne kadar işsiz gençlerimizin yanında olduk ve bundan sonrada gücümüzün yettiği ölçüsünde yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Selmanoğlu'nun desteklerinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen İş-Kur İl Müdürü Tahir Cevher ise, yapılan çalışma ile İş-Kur Müdürlüğü olarak toplum yararına çalışma programı adı altında 1300 kişiyi istihdam edeceklerini belirterek, "Bunların çoğunun yerel yönetimler ve kamu kurumlarında istihdam edilecek" diye konuştu.

Müracaatların Eylül ayının 3 ve 7'si arasında yapılabileceğini hatırlatan Cevher, kura çekiminin ise Eylül ayının 10 ve 13 arasında gerçekleşeceğini, kura çekimi sonrası 17 Eylül'de bu kişilerin iş başı yapacaklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber