Kılıçların altında evlenme teklifi!/ Video

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kılıçlar altında aşk

Levent İÇGEN / VATAN ANKARA Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kulağındaki rahatsızlık nedeniyle katılamadığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezuniyet töreninde Gül'ü, TBMM Başkanı Cemil Çiçek temsil etti. Törene Çiçek'in yanı sıra Başbakan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, komutanlar ve mezun olan tabip teğmenlerin aileleri katıldı.

Çiçek'in gecikmesi nedeniyle tören yaklaşık 15 dakika geç başladı. Törende, sohbet etmedikleri gözlenen Erdoğan ve Çiçek'in sadece tokalaşmakla yetinmeleri dikkat çekti. Çiçek, genç teğmenleri ?merhaba asker, nasılsınız? diyerek selamladı. Çiçek'e GATA Komutanı Korgeneral Hasan Küçükakyüz ?Sayın Cumhurbaşkanı Vekilim...? diye hitap etti.

Törenin sonunda GATA'da bir ilk yaşandı. Bu yıl mezun olan Kırşehirli Tabip Teğmen Doğuş Durmuş isimli öğrenci, kılıçlar çekildikten sonra töreni izlemeye gelen kız arkadaşı Özge Yıkılmaz'a, evlenme teklifi etti. Kılıçlar altında yapılan evlenme teklifini kız arkadaşı sarılarak kabul etti. Bu sırada öğrenciler de sevinçlerini kılıçlarını birbirine vurarak gösterdi.

VATAN'a konuşan Durmuş, çok büyük heyecan yaşadığını belirtirken, Özge Yıkılmaz ise ?Uzun süredir bir birlikteliğimiz vardı. Gurur duyuyorum. Böyle mutlu bir günde mutluluğumuz ikiye katlandı. Fotoğraf çekmek için beni çağırdılar sonra evlilik teklifi aldım. Çok büyük sürpriz oldu ve hemen kabul ettim? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber