MASTOB, Frankfurt'ta Manavgat'ı tanıttı

Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen festivalde Almanlara turizm yatırımlarıyla ön plana çıkan Manavgat'ı tanıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MASTOB, Almanya Frankfurt Kültür ve Turizm Ataşeliği'nin geleneksel olarak düzenlediği 'Museums Ufer Fest' etkinliğine katıldı. Dernek tarafından açılan stantta Manavgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımı yapıldı.

MATOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, Frankfurt Festivali'nin içinde yer alan ve Main Nehri kıyısında yapılan festivalin 3 gün sürdüğünü söyledi. Toplam 160 bin kişinin ziyaret ettiği festivale Türkiye'nin turizmde rakiplerinden İspanya'nın da katıldığını belirten Barut, Türkiye standında Side ve Manavgat'ın tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan kitapçıkları ve değişik türde hazırladıkları tanıtım malzemesini direkt olarak tüketiciye sunma imkânı bulduklarını kaydetti.

Barut, "Ülkemizin ve bölgemizin yurt dışında tanıtımı için kış ve yaz turizm fuarlarına katılıyoruz. Fuarlara bölgemiz ve ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Frankfurt Fuarı'nda bölgemizi doğrudan tanıtma fırsatı bulduk." dedi.

Bölge destinasyonuna gelen turistlerin yüzde 56'sını Almaların oluşturduğunu, bunu ikinci sırada Rusların ve üçüncü sırada ise İngilizler geldiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber