Parasını almak için beklerken alevlerin arasında kalmış

Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'ndeki soğuk hava deposunda çıkan yangın sırasında kaybolan işçinin cesedine ulaşıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Firmanın 3. Katındaki idari bölümde bulunan cesedin Ümit Saraç'a (39) ait olduğu teşhis edildi. Ümit Saraç'ın, firmadan parasını almak için beklediği sırada yangın çıktığı, alevlerin bir anda yükselmesi nedeniyle kaçamadığı ileri sürüldü.

Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'ndeki, gıda maddelerinin bulunduğu 3 katlı depoda dün saat 19.00 sıralarında yangın çıkmıştı. Yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı. İçerde bir işçinin bulunduğu bilgisi üzerine hareke geçen itfaiye ekipleri uzun süren çalışmaların ardından işçinin cesedine ulaştı. Firmanın 3. Katındaki idari bölümde Ümit Saraç'ın yarı yanmış cesedine ulaşıldı. Ceset olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendikten sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ümit Saraç'ın Murat (14) ve Sefa (11) adında 2 oğlu olduğu ve Ankara'da ikamet ettiği öğrenildi. Kardeşinin cesedini teşhis etmek için gelen Kadir Saraç, olayı şöyle anlattı: ?Kardeşim TIR şoförlüğü yapıyordu. Öğleyin hesap alacaktı ama akşama atmışlar. Akşam para almak için beklerken yangın çıkmış. O sırada yangın çıkmış. Herkes kaçmış ama kardeşim ayağı takıldığı için kaçamamış. Dışarı çıkamayınca üst kata çıkmış.?

Olayda ihmal olduğunu ileri süren Kadir Saraç, ?Eğer bir açık bir pencere olsaydı, kardeşim atlayıp kurtulurdu. Yangın çıkışı bile yokmuş. Artık onların cezasını kanun ve Allah versin.? dedi. Kadir Saraç açıklamada bulunurken gözyaşlarını tutamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber