Emekli Emniyet mensubu, rast gele ateş açtı: 1 yaralı

Aydın'ın Didim İlçesinde meydana gelen olayda emekli emniyet mensubu şahıs, boşandığı karısı konuşmak istemeyince silahına davrandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eşine ateş eden Emekli Emniyet mensubu, rast gele ateş açınca pazar yerinde bulunan Belediye çalışanı bir bayanı omzundan vurdu.

Edinilen bilgiye göre; olay bugün saat 17: 00 sıralarında Didim'de bulunan Mavişehir pazar yerinde meydana geldi. Emekli emniyet mensubu R.T (61) yaklaşık 2 ay önce eşinden boşandı. R.T Didim'e gelerek Mavişehir'de bulunan eşiyle konuşmak istedi. Boşandığı eşi konuşmak isteyince R.T yanında taşıdığı tabancaya sarıldı. Eşinin kendisine silah çektiğini gören eski eş kaçmaya çalıştı. Eşinin arkasında ateş eden R.T pazar yerinde bulunan Didim Belediyesi çalışanlarında Fikriye Özkan'ı (27) omzundan vurdu. Silah sesinin duyulmasının ardından Pazar yeri esnafı R.T'yi etkisiz hale getirerek silahı elinden aldı ve durumu polis bildirdi. Yaralı belediye çalışanı Fikriye Özkan 112 Acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayda eski eş polis tarafından korumaya alındığı öğrenilirken, yakalanan Emekli emniyet mensubu ise göz altına alındı. Yaralı Fikriye Özkan'ın omzundan vurulduğu ve kurşunun omzunda olduğu ve ameliyatla çıkarılacağı öğrenildi.

Olayı gören Pazaryeri esnaflarından Şemsettin Arslan ise "Ateş eden adam bir kadınla konuşmaya çalışıyordu fakat kadın konuşmak istemedi ve yürüdü. Ardından adam peşinden takip etti. Kadın koşmaya başlayınca adam arkadan ateş etti. Kurşun kızımın yanından geçti ve başka bir kadını vurdu. Daha sonra etkisi hale getirildi" diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber