Başkent'te zehir tacirlerine darbe

Ankara polisi, Doğu illerinden Ankara'ya kargo aracıyla basınç tüpü içerisinde saklandığı tespit edilen 184 kilo 550 gram kubar esrar ve 515 gram kokain ele geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Altındağ ve Keçiören'de okullar açılmadan önce önlem amaçlı bir dizi operasyon gerçekleştirildi. Kargo aracıyla, Doğu illerinden Ankara'ya getirildiği ve basınç tüpü içerisinde saklandığı tespit edilen uyuşturucu maddeler narkotik ekiplerince yapılan aramalar sonucu bulundu. Narkotik detektör köpekleri kargo aracının içinde bulunan basınç tüplerindeki uyuşturucu maddeleri tespit etti.

Narkotik ekiplerince, Ankara genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve şebekelere yönelik yapılan operasyonlar sonucu 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde, eşyalarında, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 184 kilo 550 gram kubar esrar, 515 gram kokain maddesi ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, nakletmek, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçlarından soruşturma evrakı ile birlik adli makamlara sevk edildi. 13 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 3 şüpheli şahıs ise serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber