Adliyede kanlı hesaplaşma

Haber Giriş : 28 Ağustos 2005 06:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da Seyhan Oteli'ndeki ?Dümen Bar'da eğlenmeye giden bir grup arkadaş, kız yüzünden bir başka grupla birbirine girdi. Kavga sırasında Mehmet B. ve Menderes K. yaralandı. Olay yerine gelen polis, altı kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ümit G., Erkan C., Ali D., Soner Ş., ve Ömür H., dün sabah ifade vermek üzere Adana Adliyesi'ne sevk edildi. Diğer zanlı ise tedavisi sürdüğü için hastanede kaldı.

Savcıya ifade veren zanlılardan Erkan C., tutuklanması istemiyle mahkemeye gönderildi. Diğer dört kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hava almak için adliye binasının sigara içme bölümüne çıkan dört kişi, Menderes K. ile Mehmet B.'nin avukatı Uçar E.'nin şoförlüğünü yapan Abdurrahman A.'nın silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Ömür H. (28) öldü. Ümit G. (24) ve Erkan C. (31) ağır yaralandı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Abdurrahman A., kurşun yağdırdığı kişilerin, arkadaşlarına hakaret ettiğini ileri sürdü. Abdurrahman A., ?Silahı iki gün önce dosyanın içinde adliyeye soktum. Tuvalete götürüp sakladım? dedi.

AVUKAT ŞAŞKIN

Yanında çalışan Abdurrahman A.'nın cinayet işlediğini gazetecilerden öğrenen avukat Uçar E.,?Dört yıldır yanımda çalışıyor. Onunla ne ilgisi var anlayamadım! Aslen şoförlüğümü yapıyordu. Ancak, ?Katibimiz' diye tanıtıyorduk. Şaşırdım kaldım. Olacak şey değil? dedi.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber