Agora Meydanı'ndaki dükkanlar için ön talep süreci başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük konut projesi olan Antepia'da yer alan Agora Meydanı'ndaki kiralık alanlarda ön talep süreci başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

15 Eylül'e kadar devam edecek ön talep sonrasında, Agora Meydanı'nda Gaziantep'in en seçkin ve önemli markaları yer alacak.

3 bin 470 konuttan oluşan ve tümü tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı Antepia'da 6 ay sonra yaşam başlayacak. Agora Meydanı da Antepia Projesi'nin çekim merkezi olacak. Bu kapsamda, meydandaki kiralık dükkanlara yoğun bir ilgi başladığı bildirildi. Kiralık dükkanlar için ön talepler alınmaya başlanırken, bu sürecin 15 Eylül'e kadar devam edeceği öğrenildi.

Agora Meydanı, etrafından bulunan gölün kenarında, 32 adet mağaza bulunuyor. Farklı mimarisi ile Gaziantep'in önemli kültür ve tarih değerlerinin de yorumlanacağı meydanda Gazianteplilerin keyifli vakit geçirebilecekleri, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, yöresel tatları ve markaları bulabileceği bir mekan olacak. Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı imzası taşıyan Agora Meydanı'nda süpermarket, göl manzaralı restoran, kafeler, eczane ve elektronik eşyaların yer aldığı mağazalar da bulunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber