Sarıkaya'dan şehit ailesine başsağlığı ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sarıkaya, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısında yaralanan ve kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Yaşar Bayram'ın evine giderek başsağlığında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Yaşar Bayram'ın İnönü Mahallesi Ilgaz Sokakta yaşayan ailesini evinde ziyaret eden Ali Sarıkaya'ya yardımcıları Şaduman Doduoğlu ve Gülsüm Kuru da eşlik etti.

Acılı eş Özlem Bayram, daha önce Gaziantep'te böyle bir olayın yaşanmadığını ifade ederek, "Çok üzgünüz. Canımız yanıyor" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sarıkaya, ikiz çocuklarından olay sırasında yaralanan 13 yaşındaki Çağrı Bayram ile de bir süre görüştü. Sinop Üniversitesi'nde öğrenim gören ve yaşanan acı olay nedeniyle kaydını dondurmak isteyen şehidin kızı Kübra Bayram'ı ikna etmeye çalıştı. Sarıkaya, "Kızım sen okumaya devam et. Eğitimini yarıda kesme. Ben de 18 yaşındaki ablamı kaybettiğimde dünyanın benim için bittiğini düşünmüştüm. Ama hayat devam ediyor. Elbette bu acıyı unutmanız mümkün değil ama eminiz ki baban da senin okumanı isterdi. Kısa sürede okulun tamamla. Kalacak yer konusunda da sana yardımcı olacağız" diye konuştu.

ŞEHİDİMİZİN YAKINLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Şehit Yaşar Bayram'ın eşi Özlem Bayram ve ailesiyle bir süre sohbet eden Sarıkaya, "Gerçekten çok üzgünüz. Kardeşimiz, Sıla-ı Rahim için Gaziantep'e gidip orada meydana gelen terör saldırısında şehit olarak hayatını kaybetti. Elbette acınız çok büyük. Milletimizi de derinden etkileyen bu olayda Yaşar Bayram ölümlerin en şereflisi olan şehitlik mertebesine yükselmiş, sizlere de şefaat edecektir. Biz devlet olarak her türlü yardım yapmaya hazırız. Geride kalan üç çocuğa ve eşine sahip çıkacağız. Merhum Yaşar Bayram'ın emanetine sahip çıkmak boynumuzun borcu olacaktır" şeklinde konuştu.

Sarıkaya, halkın birlik ve beraberliğini bozmak isteyen şer odaklarının, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada emellerine ulaşamayacağını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Gaziantep'te Karşıyaka Polis Merkezi yakınında gerçekleşen ve 10 masum insanımızın hayatını kaybettiği hain saldırı bizi ve tüm ulusumuzu derinden yaraladı. Halkımızın birlik ve beraberliğini bozmak isteyen şer odakları, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada emellerine ulaşamayacak. Yaşar Bayram gibi diğer şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Geride kalan ailesine sahip çıkacağız"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber