Kağıthane'de ?Allah'ın Sadık Kulu: Barla'' filmine büyük ilgi

Kâğıthane Belediyesi tarafından düzenlenen ?Açık Havada Yazlık Sinema Keyfi' etkinlikleri devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk ve dünya sinemasının en çok izlenen filmlerinin seyirciyle buluşturulduğu bu etkinlikler kapsamında dün gece gösterimi yapılan ?Allah'ın Sadık Kulu: Barla? filmine büyük ilgi gösterildi.

İstanbullulara hem nostaljiyi yaşatmak hem de gündelik hayatın sıkıntılarından kurtarmak için Hasbahçe'de düzenlenen sinema günlerine ilk günden beri yoğun ilgi vardı. En çok izlenen filmlerin seyirciyle buluşturulduğu etkinliklerin 9. gününde, yayınlandığında büyük yankı bulan ?Allah'ın Sadık Kulu: Barla' filmini çok sayıda kişi izledi. Hayatı boyunca büyük çileler çekmiş Bediüzzaman Said Nursi'nin iman hakikatlerine dayanan film, animasyon tarzında olsa da küçük-büyük herkesin ilgisini çekti.

Sinema filmini izlemeye ailesiyle gelen Halime Gıcır isimli vatandaş "Çocuklarımla izleyebildiğim harika bir filmdi. Hep duyduğumuz ama yaşımız gereği görme fırsatı bulamadığımız yazlık sinemaların nasıl bir yer olduğunu öğrendik bu organizasyonla. Ben, bu yazlık sinemayı halkın hizmetine sunan öncelikle Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç'a ve ekibine sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Belediyenin düzenlediği sosyal etkinliklerle çok önemli bir boşluğun giderildiğini kaydeden Mehmet Kenan Kutlu da ailesiyle birlikte bu filmi izlemek için Fatih'ten geldiğini belirterek "Merak ettiğim bir filmdi. Harika bir ortamdı. İkisi bir araya gelince muhteşem bir gece yaşadık." dedi.

Hasbahçe'de, açık havada yazlık sinema keyfini yaşamak isteyenler için bu akşam seçkideki son filmin gösterimi olacak. Saat 20.30'da Neşeli Ayaklar-2 filmi etkinliğin son filmi olarak izleyiciyle buluşacak. Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç etkinliğe tüm İstanbulluları davet ederken, ileriki dönemlerde bu tarz kültürel faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber