İbrahim Toraman: Kaptan olduğum zaman içim kıpır kıpırdı

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, siyah - beyazlı takıma transfer olduğu günü, hedeflerini ve geldiği noktayı anlatırken, ilk kaptan olduğu zaman içinin kıpır kıpır olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İbrahim Toraman, Beşiktaş dergisine verdiği röportajda transfer olduğu zamandan bu yana hırsından birşey kaybetmediğini belirterek, ?Burada iyiyi de yaşamak güzel, kötüyü de. Hepsinin ayrı tadı var. Sekiz yıl boyunca burada çok mutlu oldum. Tabi ki daha çok başarı kazanmayı isterdim. Ama önemli olan birbirimize sahip çıkmak, paylaşabilmek.? diye konuştu.

İlk kaptanlık pazubantını taktığı zaman çok heyecanlı olduğunu belirten Toraman, ?İlk kaptan olduğum zaman içim kıpır kıpırdı. Şimdi ne yapacağımı daha iyi biliyorum. Başarı ve başarısızlıkta öncelikle kendimi ön planda görüyorum. Demek istediğim, sadece bireysel olarak benim başarım önemli değil. Diğer takım arkadaşlarım için de motive edici olmam, yeni gelenlere takımı anlatmam gerektiğinin bilincindeyim.? dedi.

Genç oyuncularla arasının çok iyi olduğunu ve hepsini kardeşi gibi gördüğünü söyleyen İbrahim Toraman, genç oyuncuların ellerinde önemli bir şans olduğunu ve değerlendirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber