Testereli gaspçıya 7 yıl hapis

Elindeki paslı testere ile tehdit ettiği kişinin cep telefonu ile kol saatini gasp ettiği iddiasıyla 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Hüseyin Ağtekin (22), cezası Yargıtay tarafından onanınca gözaltına alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ataşehir'de 2007 yılında meydana gelen olayda 23.30 sıralarında trafik ışıklarında yaya olarak bekleyen Hüseyin Reha Bekçi, elinde testere bulunan bir kişinin saldırısına uğradı. Şüpheli kişi, elindeki paslı testere ile Hüseyin Reha Bekçi'yi ölümle tehdit ederek cep telefonu ve kol saatini gasp etti.

Soruşturmayı yürüten polis ekiplerince kısa sürede yakalanan zanlı Ağtekin, gasp suçundan tutuklanıp cezaevine konuldu ve bir süre sonra yargılamanın Yargıtay aşaması sonuçlanıncaya kadar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkeme tarafından yağma suçundan verilen 6 yıl 8 ay hapis cezası Yargıtay tarafından da onanınca Hüseyin Ağtekin polis tarafından aranmaya başlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Küçükbakkalköy'de izini buldukları Hüseyin Ağtekin'i gözaltına aldı. Polis tarafından yakalanan Hüseyin Ağtekin işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber