AK Parti Gençlik Kolları üyelerinden eğitime destek projesi

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanlığı, geliştirdiği 'Eğitimde Bir Işık da Sen Yak' projesi ile her yıl 1 okulu boya ve badana yaparak kitap bağışında bulunuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı, 'Eğitimde bir ışıkta sen yak' kampanyası adı altında geleneksel hale getirdikleri okul boyama kampanyası bu yıl da Büyükpınar köyünde gerçekleştirdi. Büyükpınar İlköğretim Okulu'nu boyayan AK Parti'nin gençleri aynı zamanda okula yaklaşık 500 adet kitap hediye etti. Okulu boyayıp kitap hediye eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığıüyeleri köylülerin sorunlarını dinledi.

AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Toklu, her yıl bir okul boyadıklarını söyledi. Toklu, "2012-2013 eğitim öğretim dönemi öncesi bazı köy okullarımızın boyanması ve ihtiyaçlarının tamamlanmasıyla ilgili her yıl yapmış olduğumuz çalışmaları bu yılda Büyükpınar köyünde gerçekleştirdik. Öğrenci kardeşlerimizin en iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. 2012-2013 eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilere hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber