'Hiçbir kalleş saldırı, beraber yaşama kararlılığından döndüremeyecektir'

Samsun İlkadım Belediyesi meclis toplantısında, son günlerde yaşanan terör saldırıları lanetlendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu, milletimizi beraber yaşama kararlılığından, kardeşlik hukukundan ve vatanın bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir." dedi.

İlkadım Belediyesi'nin Gazi Meclis Salonu'nda yaptığı meclis toplantısı sırasında, Şırnak Beytüşşebap ilçe merkezindeki polis ve askeri üs bölgelerine teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 askerin şehit olduğu haberi, İlkadım Belediye Meclisi'nde kınandı.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ?Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu, milletimizi beraber yaşama kararlılığından, kardeşlik hukukundan ve vatanın bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Terörün, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiği bu dönemde, askerimiz ve polisimize yapılan kanlı saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyorum. Gözü yaşlı, başı dik, onurlu, gururlu şehit annelerine minnettarız, onların evlatları bu vatan için şehit düştü, şimdi tüm meclis üyelerimizi, gündemimize başlamadan önce şehitlerimizin ruhlarına Fatiha okumaya davet ediyorum.? dedi.

Demirtaş, ?Vatanı uğruna gözünü kırpmadan, tereddütsüz canını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere, yüce Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı asker ve polislerimize acil şifalar temenni ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber